Reef

1984
Het strand is het hart en de ziel van Reef geweest. Wij geloven dat het strand de plek is waar plezier en vrijheid tot leven komen en dat er een diepe verbinding bestaat tussen ons welzijn en onze stranden. We zijn toegewijd aan het beschermen van onze oceaan, het behoud van onze riffen en het blijven creëren van toegang tot de geest van het strand.

WIJ BEHOUDEN ONZE KORAALRIFfEN
We zijn toegewijd aan mondiaal bewustzijn, het bevorderen van wetenschappelijke innovatie en het delen van kennis over het belang dat koraalriffen spelen op onze planeet en hoe we kunnen samenwerken om ze te beschermen. We werken samen met ambassadeur, scheikundige en professionele surfer Dr. Cliff Kapono om positieve veranderingen aan te brengen voor de bescherming van koraal. We hebben met succes 2 riffen in kaart gebracht en hebben meer dan 150.000 weergaven van onze riflivestream.

STREVEN NAAR DUURZAAMHEID SINDS 1984.
Duurzaamheid maakt vanaf het begin deel uit van het REEF-DNA. De oprichters van REEF, Santiago en Fernando Aguerre, zijn surfers en strandliefhebbers, en ze hebben hun best gedaan om producten te creëren met zo min mogelijk impact. Vandaag, ruim 37 jaar later, zetten we deze ideologieën met nog meer nadruk voort, omdat ze nu nog net zo relevant zijn als toen. In 2007 was het de missie van REEF om waar mogelijk hernieuwbare, gerecyclede en/of organische materialen te gebruiken. Dit was ook het moment waarop REEF onze vlag plantte om 100% PVC-vrij te worden, iets waar we tot op de dag van vandaag nog steeds aanspraak op kunnen maken.