House of Marley Positive Vibration XL ANC Copper

€149,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Soms moet je gewoon de wereld uitschakelen en focussen op jezelf. En met onze hoogwaardige Positive Vibration XL ANC-hoofdtelefoon is dat precies mogelijk.

Met Hybrid Active Noise Cancellation-technologie kun je relaxen en achterover leunen met de geluiden van je favoriete afspeellijsten zonder afleiding. Deze hoofdtelefoon is ontworpen met het oog op langdurig luisteren en is gemaakt met luxe oorkussens van traagschuim voor maximaal comfort.

Maak naadloos verbinding met elk Bluetooth-compatibel apparaat om diepe bassen en eersteklas audiohelderheid te ervaren die u nergens anders vindt. Met een toonaangevende batterijduur geniet je van 26 uur afspeeltijd met ANC aan en 35 uur met ANC uit voor de hele dag luisteren. En natuurlijk is deze hoofdtelefoon gemaakt van eersteklas duurzame materialen zoals FSC-gecertificeerd hout en recyclebaar aluminium, waardoor je doelgericht krachtig geluid krijgt.

  • Ontworpen met 40 mm hi-definition drivers die krachtige en gebalanceerde audio leveren.
  • Gemaakt met eersteklas oorkussens van traagschuim en hoofdbandvulling voor maximaal comfort.
  • Geniet met geavanceerde snellaadtechnologie van 26 uur speeltijd met actieve ruisonderdrukking aan en 35 uur met actieve ruisonderdrukking uit.
  • Naadloos koppelen met elk apparaat met behulp van geavanceerde Bluetooth®-technologie.
  • Biedt een ingebouwde microfoon voor handig handsfree bellen, activering van spraakopdrachten en functionaliteit op afstand.
  • Omarm je natuurlijke stijl met Marley's boodschap van vakmanschap en duurzaamheid. Onze draadloze hoofdtelefoons zijn ontworpen met FSC-gecertificeerd hout, recyclebaar aluminium, onze milieuvriendelijke REWIND™-stof, duurzaam roestvrij staal en worden geleverd in een 100% recyclebare verpakking.

FEATURES

bluetooth
thirty five hour playtime
bamboo
microphone
noise canceling
usb-c
quickcharge
0 sterren op basis van 0 beoordelingen