Shoe Goo Shoe Repair (29.5ml) Clear

€3,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

shoe goo schoenreparatie en -bescherming

voordelen

waterdichtheid: schoen goo is direct na toepassing waterbestendig. breng shoe goo direct aan op het te verzegelen oppervlak. gebruik dunne lagen shoe goo om een dikke laag op het te verzegelen oppervlak aan te brengen, zodat elke laag 3 tot 4 uur kan worden ingesteld. dit is vooral ideaal voor gladde oppervlakken, zoals kunststof, glas of keramiek. schoen goo verhardt door verdamping van het oplosmiddel, dus laat de tijd voor een grondige uitharding om een goede hechting en slijtvastheid te garanderen.

het repareren van versleten zolen: als een versleten schoen een gat heeft dat helemaal doorloopt.. through de zool, plakband over het gat in de schoen voordat u shoe goo op de buitenzool aanbrengt. dit zal helpen voorkomen dat er een hobbel ontstaat. de tape moet van binnenuit worden verwijderd en alle oneffenheden moeten binnen 2 uur worden uitgevlakt, voordat de lijm helemaal hard is.

vissers en slecht weer: sommige steltlopers en slecht weerapparatuur hebben een waterafstotende coating die moet worden verwijderd voordat shoe goo zich kan vasthechten. schrob het gebied met reinigingsmiddel en laat het drogen. raw het oppervlak op vooraleer shoe goo aan te brengen. als de verbinding nog steeds uit elkaar trekt, moet de reparatie worden uitgevoerd aan de binnenkant van het artikel, die meestal is versterkt met stof.

gebruik shoe goo aan:
- bouw je versleten zolen van de ene op de andere dag weer op.
- sluit rubberen laarzen, schoenbeschermers en steltlopers af.
- vacht en bescherming van de schoenen om vroegtijdige slijtage te voorkomen.
- repareer beschadigde hakken.
- zet de losse inlegzolen vast.
- versterk skate schoenen.
- vacht skateboards voor extra tractie.

kleur: transparant
volume: 109,4 ml

0 sterren op basis van 0 beoordelingen