EQ Sun Cream SPF50 50ml

€14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

EQ Sun Cream SPF50 50ml

 

EQ's hoge beschermingsfactor SPF 50 zonnebrandcrème is ontwikkeld onder dermatologisch toezicht om een goede tolerantie en optimale zonbescherming tegen UVA- en UVB-stralen te garanderen. De formule is aangepast aan de omstandigheden van matige en sterke zonneschijn en is ideaal voor een huid die chemische filters niet verdraagt. Gastronomische geur, met exotische, vanille en houtachtige tonen.
Zonnefilters van minerale oorsprong: biologische nyamplungolie: gewonnen uit Tamanu-noten, een heilige boom voor Polynesiërs, wiens oogst en transformatie een ecologisch verantwoord proces volgen. Antioxidant *, het bevordert de bescherming * van cellulair DNA tegen UVB-geïnduceerde schade, de bescherming en het herstel * van beschadigde cellen. * In-vitrotests uitgevoerd op het actieve ingrediënt bij% gebruik in de formule. Biologische zonnebloemolie: gewonnen uit zonnebloempitten, de bloem van de zon, rijk aan vetzuren, met voedende, verzachtende en herstructurerende eigenschappen. Biologische sheaboter: rijk aan vitamine A en E, oliezuur en kariteen, het versterkt de bescherming van de huid tegen externe agressies. Bekend om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. Bijzonder geschikt voor de verzorging van de huid die wordt blootgesteld aan de zon en extreme weersomstandigheden. Bijenwas: filmvormend, het staat bekend om zijn barrière-effect dat bijdraagt aan de bescherming van de huid tegen externe agressies zoals kou.
Het wordt aanbevolen om royaal en gelijkmatig aan te brengen voor blootstelling aan de zon om het blootgestelde oppervlak goed te bedekken. Door dit bedrag te verlagen, wordt het beschermingsniveau aanzienlijk verlaagd. Regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zweten, zwemmen of afdrogen.
Vermijd blootstelling aan de zon tijdens maximale uren zonneschijn (tussen 12.00 en 16.00 uur), zorg anders voor bescherming van de kleding Zonnebrand is gevaarlijk, vooral bij kinderen. Gebruik zonbeschermingsproducten die geschikt zijn voor uw huidtype Het gebruik van dit product mag geen langdurige blootstelling aan de zon aanmoedigen. Stel baby's en jonge kinderen niet bloot aan direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid. Bewaar het product niet in direct zonlicht. Beperk langdurige blootstelling van het product aan hitte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen