Softdog

Wij geloven in 'Go Hard, Ride Soft'!

Softies zijn de toekomst van no-nonsense surfen voor alle niveaus, aangevuld met nog veel meer plezier!

Surfen is voor iedereen.


We zijn een stel gepassioneerde en loyale shredders. Loyaal aan surfen en gepassioneerd door het ontwerpen en bouwen van surfplanken. Onze drive wordt gevoed door onze liefde voor surfen; zoals elke surfer die we graag verbeteren, hebben we heel veel plezier en vangen we zoveel mogelijk golven. Deze drive vertaalt zich direct in onze ontwerp- en ontwikkelaanpak. Voortdurend kijken hoe we onze surfplanken kunnen verbeteren; het bereik, de vormen, de prestaties enzovoort.
Vanaf het begin geloofden we in softboard-technologie en wilden we deze boards verder neerzetten als een geldig alternatief voor hardtop-surfboards. Een softie is niet zomaar een ‘extra’ die je in je koker hebt voor een leuk dagje uit. Neem bijvoorbeeld onze Alpha-serie shortboards, een echte prestatielijn die elke ervaren surfer zeker zal waarderen. In onze Kennel bieden we meer veelzijdigheid, in prestaties, in board-eigenschappen en in het visuele ontwerp. Ons derde assortiment, de Skooldogs, heeft een indrukwekkend slagingspercentage bij beginnende surfers en is super getraind in duurzaamheid en gehoorzaamheid.


We zijn ambitieus om ons merk verder te ontwikkelen en de 'voetafdruk' van onze honden te vergroten en ze op vele stranden over de hele wereld te zien. Door te blijven investeren en zoveel mogelijk te gaan surfen.
Ons team bestaat momenteel uit vijf en we werken nauw samen met onze ambassadeurs en hondenliefhebbers vanuit ons hoofdkantoor in België. We produceren onze surfplanken in Azië, in een van de toonaangevende fabrieken in de productie van surfplanken, terwijl ons netwerk van distributeurs voortdurend wordt uitgebreid.