Island Tribe

Island Tribe zonbeschermingsproducten bieden de beste bescherming tegen de zon, vooral als je (water)sporten beoefent. De producten zijn niet op waterbasis waardoor je met één laag 4-6 uur in, onder, bij en op het water kunt zijn.

Door de uitstekende kwaliteiten, island Tribe wordt aanbevolen door de Cancer Council, Cancer Research UK en de CANSA, zijn de producten ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, kinderen en baby’s. island Tribe is in eerste instantie ontwikkeld – in Zuid-Afrika en Australië waar de zon erg sterk is – ter bescherming van vooral de vele buitensporters.

Vandaar het motto: island Tribe – Tame the Sun!

  • Superieure uv-A en uv-B bescherming
  • Ideaal voor (water)sporters / tere huid en kinderen
  • 4-6 uur waterbestendig / transpiratiebestendig
  • Geen prikkende ogen of witte waas op de huid
  • Aanbevolen door gerenommeerde kanker-instituten
  • Parabene, Oxybenzone en parfum vrij

Omdat het productieproces van island Tribe producten tamelijk ingewikkeld is, kunnen ze alleen in relatief kleine hoeveelheden geproduceerd worden. Maar dan heb je ook een product dat je maximaal beschermt tegen uv-A en uv-B licht en extreem water- en transpiratie bestendig is. Niet zo vreemd dat ook veel duikers en snorkelaars island Tribe gebruiken ter bescherming van de oceanen en het koraal.

island Tribe Nederland (Europa)

Door onze ‘surf en kite’ cultuur is Island Tribe Europe gevestigd in Nederland. Alle zonbeschermingsproducten, zoals een cleargel, cleargel spray, sunstick, lippenbalsem, aftersun en een speciaal voor de kinderen SPF 50 kids cleargel, zijn nu in Nederland en Europa beschikbaar. Veel andere merken claimen de term ‘waterbestendig’ maar zijn dit niet of deels. Dat komt vaak omdat ze op waterbasis zijn ontwikkeld. island Tribe Europe heeft niet alleen alle benodigde certificeringen, maar stelt ook met volle overtuiging onderzoeks- en testresultaten ter beschikking als bewijs voor de claim ‘waterbestendig’! island Tribe Clear Gel is als eerste in 1992 speciaal voor surfers en watersport liefhebbers ontwikkeld. Nu beschikt island Tribe over een volledige range zonbeschermingsproducten die ondertussen in meer dan 25 landen wordt verkocht

Geen producten gevonden...