JUCKER HAWAII Balance Board Homerider LOCAL WAHINE Compleet

€109,95 €79,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Incl Trickwave Rol

 

Let op! Zit krasje op de print!

 

JUCKER HAWAII Balanceboard Homerider Local WAHINE

 

De Homerider Local WAHINE wordt geproduceerd in een timmerfabriek in Duitsland. De balansplank is gemaakt van 11 lagen gelijmde Finse berken.

Onze nieuwe trainingstool voor alle echte huiskamersurfers.

Met een breedte van 27 cm en een lengte van 77 cm kan hij gemakkelijk op de rol worden gedraaid en nodigt hij uit om hem te bedriegen. De vorm doet denken aan de klassieke Fishtail Surfboard en is geschikt voor alle lichaamsmaten.

Hier vindt u een paar tips voor de juiste rol.

Het bord heeft geen stoppers om volledige trucvrijheid te garanderen. De boven- en onderzijde zijn voorzien van een meerlaagse, tweecomponenten PUR-lak in een moderne, matte look met een onderhoudsvriendelijk en antislipoppervlak. Het JUCKER HAWAII logo is direct in het hout gebrand.

De Homerider Wave is een klein en super wendbaar balansbord met een extreem hoge funfactor en gegarandeerd een steile leercurve.

Of het nu gaat om de voorbereiding op je volgende surfkamp, als ervaren surfer of als een lang vervlogen zeegod - de oceaan is de perfecte keuze. Met de Homerider Wave krijgt u uw dagelijkse trainingssessie voor een essentieel gevoel van evenwicht en blijft u fit voor de komende sessies.

Vindt uw balans!

Wij bevelen het board aan tot ca. 140 kg.

* Opmerking: Het bord kan volledig van de rol glijden. Gebruik op eigen risico. Gebruik altijd uw gezond verstand tijdens de training.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen