Dakine Split Roller EQ 100Liter

€149,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Met zijn 100 liter inhoud heeft deze Dakine soft case koffer ongelooflijk veel ruimte en plaats voor je reisbagage. De Dakine Split Roller EQ 100L koffer kan volledig worden opengeklapt, waardoor je bagage makkelijk bereikbaar is. Tussenschotten met ritssluiting helpen je bagage overzichtelijk en goed georganiseerd in te pakken. De compressie-straps zorgen ook bij een niet helemaal volgepakte koffer ervoor, dat de inhoud op zijn plaats blijft. Aan de voorkant heeft de Dakine Split Roller EQ 100L Trolley een snel toegankelijk buitenvak met ritssluiting en een handig vak voor ID en paspoort.

Met zijn uittrekbare telescoopgreep en hoogwaardige 8 cm urethaan wielen kan de ruime Dakine Split Roller EQ koffer ook met zware bagage makkelijk worden getrokken.

Op lange vakantiereisen heb je met de Dakine Split Roller EQ 100L reistrolley een stijlvolle en geschikte reistas op wielen bij je. Het coole kleurdesign en een opgestikt Dakine logo patch geven de Dakine Split Roller EQ reiskoffer een sportief sjieke en makkelijk te herkennen look.

 

Produktdetails

  • Volume: 100 liter
  • Afmeting: 79 x 44 x 32 cm
  • Gewicht: 3,74 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen