Bugz 8.0 Surfboard Softboard Mini Malibu

€399,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

 

Features:
- Soft Deck
- Soft Slick Bottom
- Durable Wood Sandwich / Wood Stringer Construction
- EVA Nose and Tail Bumper inside
- Soft Fins

Long: 244cm
Wide: 22 7/16 inch / 56cm
Thick: 3 1/16 ich / 8,1cm
Volume: 67 Lit

 

Board met 3 Finnen

 

Bugz SURF! Softboards zijn sterke allrounders, een van de meest vooruitstrevende softboard ooit ontwikkeld. Bugz is gebouwd met een beginner in gedachten en heeft extra volume aan de planken toegevoegd om het peddelen gemakkelijk te maken, een stijvere kern voor snelheid en een gladde, vlakke bodem om de plank stabiel te maken en gemakkelijk om golven mee te vangen. Bovendien hebben Bugz Softtop Softboards een professioneel gevormd ontwerp en een soepele neuswip (curve) die het draaien gemakkelijk maakt als u eenmaal aan het rijden bent.

Een sandwich van epoxyhoutglasvezel is het hart van de SURF! Softboards constructie. Deze zorgvuldig opgebouwde sandwich in het dek van de SURF! Softboard zorgt voor een lange levensduur. Het levert structurele sterkte en beschermt het bord tegen zware schokken.

Bugz Softtop Softboards zijn ontworpen met behulp van een reeks verschillende materialen in geselecteerde gebieden om te reageren op de specifieke aard van wat nieuwe surfers in een board zoeken en om te beschermen tegen de veel voorkomende oorzaken van schade die van oudsher een last zijn geweest voor surfers die niet gewend waren om te gebruiken een surfplank. Stevige EVA-schuimbumpers zijn toegevoegd aan de neus en staart om deze gebieden te beschermen die vaak worden beschadigd tijdens het gebruik. Bovendien is de kern structureel verstijfd met een houten draagbalk en een sandwich van epoxyhout om te beschermen tegen het knikken en ongewenste buiging die vaak wordt geassocieerd met zachte surfplanken na minimaal gebruik. Het sponsachtige schuimoppervlak is speciaal gekozen om zowel zacht als comfortabel te zijn om op te liggen of te staan ​​terwijl het tegen dagelijks gebruik wordt vastgehouden. De onderkant van een Bugz SURF! Softboard maakt gebruik van een eveneens zacht schuim ingesloten onder de veerkrachtige, gladde coating die wrijving tussen board en water minimaliseren om het vermogen van de renners om zich over het water voort te bewegen te minimaliseren. Een zachte surfplank moet niet alleen een veilige introductie tot de surfsport zijn, maar moet bovendien de prestatiekwaliteiten bieden die surfers helpen om soepel door de vroege stadia van het leren surfen te gaan. Een nieuwe surfer met een Bugz SURF! Softboard onder hun voeten weet dat ze zichzelf de beste mogelijkheid bieden om elke dag het beste uit elke sessie te halen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen