Ressies

Ressies poncho's

 

“Honest, clean and happy!”

In ons label combineren wij onze liefde voor surfen en design met respect voor onze planeet, door left-over materialen te gebruiken in de ontwerpen. In samenwerking met lokale sociale werkplaatsen laten we de producten maken en creëren zo meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ressies Redesign is ontstaan dankzij de omkleed-poncho. Toen we begonnen met surfen bestonden er al omkleed-poncho’s. Wel vooral zwarte en blauwe en dan het liefst met een groot logo vol op de borst. We zijn niet zo van het zwart, dus kochten we een blauwe… Toch vonden we hem eigenlijk heel saai. Zo zijn we van verschillende handdoeken een eigen poncho gaan samenstellen en het resultaat was te gek.

Surfverslingerd als we zijn, surfen we het hele jaar door, zo ook in de winterse kou. Onze surfponcho houdt je wel warm bij het omkleden, maar de vingers… Vandaar de wanten gemaakt van wollen dekens en wollen wintertruien!

En omdat stilzitten niks voor ons is, zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten in samenwerking met diverse lokale sociale projecten. Als we niet aan het surfen zijn dan dus…