Tech Deck Daewon Mega Bowl

€35,00
Verfügbarkeit: Auf Lager

Tech Deck Daewon Mega Bowl

Ontwerp en bouw je eigen miniskateboardpark met de Tech Deck Daewon Song Mega Bowl X-Connect Park Creator-rampset.

 

Perfectioneer je fingerboardvaardigheden met de Tech Deck Daewon Mega Bowl X-Connect Park Creator-rampset. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een geweldig eigen skatepark te bouwen. Maak verschillende combinaties met de rampen en vangrails om trucs te leren en te verbeteren.

 

Laat je vallen in de megabowl, grind de vangrail, glij over de rand of ontwerp je skatepark zoals jij dat wilt. Skate door het park met het meegeleverde, unieke, professionele Thank You Skateboards-fingerboard van Daewon Song en breid je miniskateboardverzameling uit. Je kunt het park combineren met andere X-Connect-compatibele rampen om de ultieme fingerboardobstakels te creëren.

 

Skate, flip en grind met Tech Deck-fingerboards van echte skate merken. Tech Deck-miniskateboards en rampsets zijn schitterend speelgoed voor kinderen van 6 die van cool speelgoed houden. Begin klein, ga voor groot en verzamel ze allemaal!

 

 

Eigenschappen:

 

 

 

  • Ontwerp en bouw je eigen miniskateboardpark met de Tech Deck Daewon Song Mega Bowl X-Connect Park Creator-rampset. 
  • Maak verschillende combinaties om trucs te leren en te verbeteren.
  • Breid je fingerskateboardverzameling uit en skate op je creatie met het unieke Thank You Skateboards-fingerboard van Daewon Song dat bij de set is inbegrepen.
  • Laat je vallen in de bowl, grind de vangrail, glij over de rand en ontwerp je skatepark zoals jij dat wilt. Voor gebruik met Tech Deck-fingerboards.
  • Inhoud: 1 Tech Deck-fingerboard, 3 roll-in rampen, 4 roll-in hoekrampen, 1 linkervangrail, 1 rechtervangrail, 16 x-verbindingsstukken, 1 groot x-verbindingsstuk, 4 stelvoetjes en gebruiksaanwijzing.
0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen